Forum

Notifications
Clear all

M2 2.2 Uygulama 2 - Gençlik Çalışması Uygulaması


Enes YILMAZ
Posts: 22
Topic starter
(@enes-yilmaz)
Eminent Member
Joined: 3 years ago
2 Replies
betullsiimsek
Posts: 24
(@betullsiimsek)
Eminent Member
Joined: 3 years ago

Gençlik çalışması uygulaması instagram story soru-cevap

Reply
Bekirjpn
Posts: 13
(@bekirjpn)
Active Member
Joined: 3 years ago

Henüz yapmadıysanız, Discord ile mücadele edin
Çalışması Uygulamasını Geliştirme Şablonu M2_Ü2.1_Uygulama 2

Neden bu uygulamayı seçtiniz? Çünkü günümüzde gençler oyun oynarken, birlikte bir filim izlerken veya sadece konuşurken ücretsiz ve kaliteli bir iletişim için bu ücretsiz uygulamayı tercih ediyor.

Bu uygulama/yaklaşım gençlik çalışmalarıma nasıl fayda sağlar? Birden fazla genci bir araya toplar. 7/24 ulaşabilecekleri bir kanal oluşturur. Birbirleriyle etkileşim içinde kalmalarını sağlar. Deneyim aktarımlarını bu kanalla gerçekleştirebilirim. Güvenli bir uygulamadır.

Bu uygulama/yaklaşım birlikte çalıştığımız gençlere nasıl fayda sağlar? Uygulamada kullanıcı adıyla herkes birbirini ekleyebilir. Özel verilerinizi girmenize gerek yoktur. İstedikleri zaman istedikleri bilgiye erişimlerini arttırır.

Bunun işe yaraması için ne tür yetkinliklere ihtiyacımız var? Gençlere ulaşmak ve onları bu kanalda toplamak için onların yaygın bulunduğu sitelere link göndermemiz gerekir. Onların linke erişimini arttırmak önemli bir noktadır.

Ne tür donanım, yazılım veya imkanlara ihtiyacımız var? Discord uygulamasının olması yeterli.

Gençler için, kuruluşunuz için veya sizin için riskler var mı? Evet var. Samimi bir ortam olduğu için sohbet havasına bürünebilirler. Kanalı amacın dışında kullanabilirler.

Bunu uygulamaya nereden başlayabilirsiniz? Yarın ilk iş ne yapacaksın? Bir kanal açıp gençleri buraya davet edebilirim. Onların talepleri doğrultusunda hareket ederim.

Reply
Share: